Hirdetés

szobafestes.lap.hu / Kivitelezők-Vállalkozók

Kivitelezők-Vállalkozók

3D Tervezés és Kivitelezés

generálkivitelezés a megfelelő kezekben

Bak Attila szobafestő, mázoló és tapétázó vállalkozó

Bak Attila szobafestő, mázoló és tapétázó vállalkozó

ALPHA CONCEPT - Teljes körű belsőépítészeti tervezés és kivitelezés.

Több, mint 15 éve végzünk festési munkákat Budapesten és Pest megyében, ez idő alatt számtalan elégedett ügyfelet, illetve referenciát szereztünk magánszemélyek és cégek között is. Fő profilunk: festés, mázolás, tapétázás. Nagyobb projekteket és kisebb munkákat egyaránt szívesen vállalunk. Erősségünk a minőségi követelmények és kivitelezési határidők betartása!

Cégünk profiljába tartozik az érintésvédelmi, tűzvédelmi szabványossági, valamint villámvédelmi felülvizsgálat végzése, elektromos kéziszerszámok felülvizsgálata,jegyzőkönyv-készítés, EPH bekötés, kamerarendszerek,biztonságtechnikai rendszerek tervezése

Építőanyag kereskedelem, építőipari kivitelezés

Szobafestő, Tapétázó - Mázoló

Festés, mázolás, tapétázás

szakipari és díszítőfestés

Gépész-Profi Kft

Cégünk vállal Pest megyében és a Dunakanyar vonzáskörzetében újabb és újabb megbízhatóbb, látványosabb technológiával több éves szakmai tapasztalattal családi házak külső és belső festését, mázolását, tapétázását, valamint hőszigetelését. Lakások, irodák, üzlethelyiségek felújítását, gipszkartonozással álmennyezetek építését, egyedi terek kialakítását és egyéni ötletek megvalósítását.

festés, kivitelezés, anyag

Az Egy-Ép Kft 2005 óta létezik ebben a formában. Előtte már 1990 óta foglalkoztunk a szobafestés-mázolással különbőző kisebb társasági formákban. Fő szolgáltatásaink közé tartozik a szobafestés, a mázolás, a tapétázás, a burkolás, valamint a kőműves munkák is. Budapest egész területén valamint 50km-es vonzáskörzetében az árajánlat készítése ingyenes!

ERKONE Kft.

Ép-Design

családiház építés. lakásfelújítás A-tól Z-ig

Szobafestés, mázolás, tapétázás, gipszkartonszerelés, burkolás

Épületszobrászat,festés-mázolás,lakásfelújítás

Festés - festékek, könnyített szerkezetű, alacsony energia igényű épület, épületek, épületrendszer - Passzív házak építése - Hőszigetelés - Hőtérkép

Minőség és megbízhatóság mindenben

Festés, mázolás, gipszstukkók, dimenziós festések

Felujitás,építés

Felujítás valamint építés !

Szobafestő, mázoló, tapétázó vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében, az Ön kreatív ötleteinek megvalósításában. Szolgáltatásaink széleskörű skáláján az alapfestéstől a legkülönlegesebb eljárásokat is megtalálod, mint díszítőfestések, díszlécek, gipszkarton és egyéb épületszobrász elemek elhelyezése. Rendkívül kedvező árak!

minőség, megbíhatóság

A festés-mázolás, amit ön szeretne!

Szobafestés korrekt áron

Vállaljuk családi házak,közintézmények,társasházak festését és mázolását.A legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk,ezáltal is garantálva a legjobb minőséget.A felületképzési munkáinkat a legnagyobb precizitással végezzük.Festünk falat,kőzetet,fát,fémet.A felület előkészítési munkákat nagy oda figyeléssel végezzük

ha a minőséget keresi bennünk megleli

Festés-mázolás Budapesten Erzsébetvárosban.

Lakásfelújjítás az első ecsetvonástól a konyhabútorig.

Festés, Mázolás, Tapétázás,díszléc, álmenyezet ragasztás; mosott fal készítés; egyedi igények szerinti festések; stukkók, rozetták, bordűrök készítését; gipszkarton szerelése; csarnokok, lakások egyedi átalakítása; vasacél szerkezetek tisztítása, mázolása

Festés Győr és környéke

Budapest és környékén lakásfelújítást vállalunk, A-Z-ig. Minőséget, és garanciát vállalunk

Szobafestés-mázolás tapétázás! Minőségi munka, elfogadható áron.

Festés, mázolás - Miskolc

Vidák Zsolt

Külső hőszigetelés,tapétázás,festés

szobafestés, mázolás, tapétázás, gipszdíszítőelemek

festés, mázolás, tapétázás, díszítés

Kivitelezési - felújítási munkák több évtizedes szakmai tapasztalattal, emgbízható szakemberekkel: cementes és gipszes gépi vakolás, festés, nemesvakolat készítés, hőszigetelés utólagosan is (polisztirol és ásványgyapot), gipszkartonos munkák, villanyszerelés igényesen és tartósan. Forduljon hozzánk bizalommal!

Karbantartás professzionálisan

Teljeskörű lakásfelújítás

: Leírás: 1990 óta lakossági szolgáltatást végzek. Javarészt belsőépitészet,szárazépitészet,ezen belül szobafestés-mázolás-tapétázással,hideg-meleg burkolással és laminált parketta lerakásával foglalkozom általában BUDAPESTEN .Forduljon hozzám bizalommal.

Festés Győrben és környékén

festés,felujitás

Szeretné házát, lakását felújítani? Vállalkozót, kivitelezőt keres? A top-lux bt. szívesen áll az Ön rendelkezésére. Dolgoztasson velünk!

festés korrekt áron garanciával lakásfelújitás

Kascsák József-szobafestő

Szobafestők, szobafestés - budapesti hirdetések, reklámok a Web-Hangnál

festés, mázolás, tapétázás, hőszigetelés

Minőségi lakásfelújitás elérhető árakon.

Kézenfekvő Kft. lakásfelújítás

Szobafestés mester fokon

Kovács Tamás szobafestő-mázoló mester

Kozma László Szoafestő- , Mázoló- , Tapétázómester

Lakásházfelujítás

ls épitő bt.

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS LAKÁSÁTALAKÍTÁS

Szolgáltatásaink: teljes lakásfelújítás, vagy részleges lakásfelújítás. Feladatunknak tartjuk, munkáink során a költséghatékony megoldások alkalmazását. Ha lakásfelújításon gondolkodik és szeretné otthonát tökéletesebbé átalakítatni, állunk rendelkezésére. Ötletekért, kivitelezési megoldásokért keressen minket bizalommal!

festés mázolás tapétázás

Lakásfeljítás és lakásépítést vállalunk Pest megyében és Budapesten.A felmérést és az árajánlat ingyenes.Bizalommal hivjon!

Családi házak,panellakások felújítását,átalakítását vállaljuk, Budapesten és környékén.

Szobafestés határidőre, garanciával

Lakásmester Szeged

festés,mázolás kültéren beltérben

Mesfalping-ász

A szobafestő-mázoló az épület, házfelújítás egyik fontos mestere. Cégünk Budapest és vonzáskörzetében, egyéni megállapodás alapján, vidéken és külföldön is végez szobafestés, irodafestés, homlokzatfestés, mázolás, tapétázás munkálatokat. Szolgáltatásaink széleskörű skáláján az alapfestéstől a legkülönlegesebb eljárásokat is megtalálod. Díszítőfestések, díszlécek, épületszobrász elemek elhelyezése.

Köszöntjük az építkezni vágyó látogatóinkat! Remélem, hogy az oldalunkon több hasznos információt szerez a folyamatosan bővülő tartalmunkból.

Festés, mázolás, tapétázás, kivitelezés.

Painterman

Painters...Ha festeni kell!

Lakásfelújítás szakértő kézből

szobafestés

Szobafestés, mázolás, tapétázás, hőszigetelés Somogy megyében

Építőipari munkák kivitelezését vállaljuk magánszemélyek, irodák, kisebb üzletek és társasházak számára, valamint egyedi konyhabútorokat készítünk. Szakképzett mestereink munkájukra igényesek, az eredmény szép és tartós lesz. Határidőre teljesítünk, árgaranciával dolgozunk. Ügyfeleinket igyekszünk segíteni kreatív ötleteinkkel a szín és stílus kiválasztásánál és az anyagbeszerzésben.

Szabó és Társa Festés, mázolás, tapétázás

Szobafestés, mázolás, tapétázás

Végeztese el felújítását akár 30%-kal olcsobban!

Szigetelések: fal, palatető, lapostető

Salétromos, nedves házak szigetelése, kiszárítása, aquapol falszigetelés és falkiszárítás, lemezbeütés, injektálás-magasnyomású vegyi szigetelés

Első sorban az épületek külső és belső felújításával foglalkozunk.

Lakások, családi- és társasházak, irodák külső-belső festését, mázolását, tapétázását vállaljuk. Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk, rövid határidővel, garanciával dolgozunk. Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles. Magánlakások közintézmények, ipari létesítmények, társasházak,lépcsőházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkl

Szoba festés, gépi glettelés

Kedvező árainkból januárba 20% kedvezményt biztosítunk. Ingyenes felmérés ingyenes árajánlat Budapesten és vonzáskörzetében. Minőségi munka megfizethető áron. Hívjon bizalommal, most szépítse lakását! Akár azonnali munkakezdés! Határidők betartásával, igényes munkával várom leendő ügyfeleimet. Kisebb javításokat is elvállalok. Állandó és megújuló kedvezmények, hétvégén is dolgozunk. Hívjon most

Szobafestés, másolás, tapétázás, hidegburkolás, ezermesterség

Szobafestés, tapétázás, mázolás, homlokzatfestés, dekoratív falfestés, és egyéb szolgáltatások az Ön otthonába Sárközi Sándor tizenöt fős csapatával. Ha szeretne frissen festett falú szobákat, dekor tapétákkal, akkor válasszon minket, Budapest bármely pontján vállalunk szobafestést, és többi előbb említett szolgáltatásunkat is!

Papp Zoltán vállalkozó

SZOBAFESTÉS, MÁZOLÁS, TAPÉTÁZÁS, GIPSZKARTONOZÁS

Hegedűs László vagyok, egyéni vállalkozó. Szobafestéssel, mázolással, tapétázással, lakásdíszítéssel foglalkozom. Vállalok lakásfelújítást, irodák és üzlethelyiségek felújítását. Amival foglalkozom: diszperziós festés, szilikátos festés, díszítőfestés, selyem tapéta, wlies és üvegszálas tapéta, díszvakolatok készítése, rozettákkal, stukkókkal és díszlécekkel való díszítés.

Mindenféle festési és mázolási munka. Ingyenes, egyszeri helyszíni felmérés és szaktanácsadás. Falak, rácsok, korlátok, ajtók, ablakok festése-mázolása, felületük javítása. Gyors és minőségi munka, teljeskörű garancia az általunk elvégzett munkára. Megbízható és korrekt szakemberek. Telefonszámunk: 06 (70) 418-4242

Lakásfelújítás

Az Ász-Építők csapata a festés-mázolás területén is kézséggel áll rendelkezésre magánszemélyek és cégek számára egyaránt, a legkisebb javítástól az ipari méretű megrendelésig. Amit vállalunk : festés-mázolás, stukkózás, dekorációs falfestés, rusztikus és egyedi falfelületek kialakítása, antikolás, tapétázás.

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Szobafestés mázolás tapétázás

Minden,ami lakásfelújítás!

Szobafestés, mázolás, tapétázás. Szobafestő Budapesten, Pest megyében. Minőségi, profi szobafestés kedvező áron,garanciával. Korrekt, tiszta, gyors szobafestő munka otthonában. Gyors, precíz árajánlat készítés, ingyenes helyszíni felméréssel. Nem dohányzó,nem italozó szobafestők vagyunk. Pontos időben jelenünk meg a felújítás alatt. Takarással megóvjuk bútorait a festéktől, portól, kosztól

Szobafestés komplett kivitelezéssel, garanciával. Több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalat, korrekt munka rövid határidővel. Ingyenes felmérés és szaktanácsadás, igényes munka kedvező árakkal, szobafestés az igényeknek megfelelő egyedi színkombinációkkal. Folyamatos akciók, törzsvásárlóknak szobafestés kedvezmények.

Szobafestés-mázolás-tapétázás Siófok, Zamárdi és a Balaton környékén. Egyéb felújítások, lamináltparketta, gipszkartonszerelés. Párkányok lazúrozása, fedőfestése. Homlokzatok festése, szigetelése. Belső terek glettelése, festése, tapétázása, díszítőfestése. Nyílászárók lazúrozása, mázolása. Acélszerkezetek, kerítések korróziógátló festése.

Szőnyi Lajos - szobafestés, lakásfelújítás

Komplett lakás-házfelújítás, festés, burkolás, hőszigetelés

Tatár ÉpKer Festés szigetelés

Teljeskörű ingatlan üzemeltetés, társasházkezelés

A cég 2001-ben alakult, családi vállalkozás folytatásaképpen. A cég fő profilja szobafestés Győr és környékén. Ezek mellett vállalunk felújítást, gipszkartonozást, hideg-meleg burkolást. Generálkivitelezésben elvállaljuk irodák, lakások, nyaralók komplett felújítását, kialakítását elsősorban, de nem kizárólag Győr-Moson-Sopron megyében.

Generálkivitelezés

Lakásfelújítás Felsőfokon! A Uniscope Kft. vállalja lakások, családi házak, irodaépületek, lakó- illetve nem lakó épületek teljes körű felújítását, átépítését, renoválását garanciával! Folyamatos akciók! Felújítási szolgáltatáson belüli vállalás: Festés, mázolás, tapétázás, villanyszerelés, víz - gáz - fűtésszerelés, hideg - melegburkolás, kőműves, lakatos, asztalos valamint gipszkarton munkák.

Szobafestő - Mázoló Tapétázó mester

Örömmel várjuk érdeklődését a honlapunkon található elérhetőségeken, ahol legutóbbi munkáinkat, referenciáinkat is megtekintheti.

Festés, mázolás, burkolás, tapétázás, beltéri munkák

FESTÉS TAPÉTÁZÁS MÁZOLÁS VÉDŐFÓLIÁZÁSSAL GARANCIÁVAL.

A TISZTESSÉG ÉS A KIVÁLÓSÁG NÁLUNK ALAPKÖVETELMÉNY! Festés, mázolás, tapétázás, stukkókészítés. A legkisebb javítástól a teljes lakás- iroda- vagy lépcsőház festésig. Társasházak lépcsőházainak festés, mázolás munkái. Családiházak, irodák, lakások festés, mázolás munkái. Kerítések, teraszkorlátok, radiátorok, csövek, függönykarnisok mázolása, ablakok, erkélyajtók, spaletták mázolása.

Cégünk a fővárosban és Pest megyében vállal kivitelezési munkákat a megrendelőink nagy elégedettségére! Nevünk mára már összeforrt az igényesség, pontosság és a kulturált kivitelezés fogalmakkal. Szakembereink nagy szakmai tapasztalattal bírnak és káros szenvedélyektől mentes életet élnek. Mindíg megújuló akciókkal és törzsmegrendelői kedvezményekkel kedveskedünk minden kedves meglévő és új megren

Vállaljuk lakások teljes és részleges felújítását Budapesten. A részleges lakásfelújítás szolgáltatásaink közül az egyik legnépszerűbb a szobafestés és a tapétázás. A teljes lakásfelújítás esetén is helyiségek glettelése, festése az, amelyre mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Kérje ingyenes árajánlatunkat Budapesten a lakása felújítására, festésére.

"Több mint festés" A FESTEX már több, mint másfél évtizede tervez és kivitelez egyedi megrendeléseket cégek és magánszemélyek számára. Már a tervezés kezdetekor Önnel együttműködve alakítjuk ki lakását, irodáját, üzlethelyiségét kulcsrakész megoldásokat kínálva. A minden részletében odafigyelő tervezéssel és kivitelezéssel, a gyártókkal és kivitelezőkkel kialakított kapcsolatainkkal, valamint a

Festés és hőszigetelés egyben Thermoshield bevonattal! Szakértő csapatunk az Ön rendelkezésére áll festési és hőszigetelési munkák felmérésével, kivitelezésével kapcsolatban, készséggel válaszolunk a technológiával kapcsolatos kérdéseire! Nézze meg oldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot! 10% kedvezményt biztosítunk a Thermoshielddel történő munkálatainkra! Hívjon fel, éljen a lehetőséggel!

Meghatározás:

A különböző festékfajták, technikák, eszközök és mesteremberek között igen nehéz eligazodni. Az alábbi oldal ebben kíván segítséget nyújtani, hogy az igényeinek lehető legmegfelelőbb megoldást válassza.

A különböző festékfajták, technikák, eszközök és mesteremberek között igen nehéz eligazodni. Az alábbi oldal ebben kíván segítséget nyújtani, hogy az igényeinek lehető legmegfelelőbb megoldást válassza.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kivitelezők-Vállalkozók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés